Middagsmeny Sykehuset Namsos



Mandag 12/9 
Valg 1:svineragu
Valg 2:Fiskekaker 
Tilbehør:Brun saus, tyttebærBabygulrøtter &erterHavregrynssaftsuppe

Tirsdag 13/9 
Valg 1:Lammestek
Valg 2:Oksekarbonader
Tilbehør: fløtesaus, tyttebær, rosenkål & gulrot, Stekte poteter, hjemmelaget karamellpudding

Onsdag 14/9 
Valg 1:Stekt torskefilet 
Valg 2:Seikarbonader 
Tilbehør:Løksjy, Råkost av kålrot & rødbeter, brokkolikvast, Fruktskål 

Torsdag 15/9 
Valg 1:Gryte av svinenakke
Valg 2:Risgrøt m/pinne 
Tilbehør:Grønn salat m/solsikkefrø,oreganodressing, Sjokoladepudding m/vaniljesaus 

Fredag 16/9 
Valg 1: Rømmesurret sei
Valg 2: Brun lapskaus, tyttebærsyltetøy
Tilbehør: gulrot, kålrot & brokkoli,Blandet fruktsuppe

Lørdag 17/9 
Ertesuppe m/røkte pølser
Pannekaker m/blåbærsyltetøyBacon

Søndag 18/9 
Blandet steik m/fløtesaus
Surkål, brokkoli & babygulrøtter
Rødgrøt m/fløtemelk

Mandag 19/9 
Valg 1:Fiskepudding,reker 
valg 2:Kjøttpudding 
Tilbehør: paprikasaussmørdampet mais, erter & babygulrøtter, yoghurt 

Tirsdag 20/9 
Valg 1:Fårikål 
Valg 2:Rømmegrøt m/pinne 
Tilbehør:Cottage cheese krem m/aprikossaus 

Onsdag 21/9 
Valg 1:Fiskegrateng m/margarin 
Valg 2:Kyllinggryte
Tilbehør: Råkost av gulrot & rødbeter, brokkolikvast, yoghurt

Torsdag 22/9 
Valg 1:Klubb m/duppe
Valg 2:Pannekaker m/blåbær
Tilbehør: bacon, frukskål 

Fredag 23/9 
Valg 1:Sesamfrølaks
Valg 2:Ostesteaklets
Tilbehør: Grønn salat, baconfylte gratinerte tomater, Friske jordbær m/fløtemelk

Lørdag 24/9 Risgrøt m/pinne, frisk frukt

Søndag 25/9 Storfesteik m/fløtesaus tyttebærsyltetøybrokkolikvast & gulrot, Riskrem m/rød saus

Mandag 26/9 
Valg 1:Oksekarbonader m/løksjy
Valg 2:Spekesild m/tilbehør
Tilbehør:ris, gulrot, selleri & purreløk yoghurt

Tirsdag 27/9 
Valg 1:Kjøttrullade fylt m/eggestand
Valg 2:Røkte pølser &potetstappe
Tilbehør:paprikasaus, gulrot & brokkoli Byggrynskrem m/nypesaus

Onsdag 28/9 
Valg 1:Marinert laksefilet
Valg 2:Fiskepudding i mørket(fylt/panert)
Tilbehør:Grønn salat m/bønnespirer, urtedressing, appelsinsuppe 

Torsdag 29/9 FÅRIKÅLENS DAG 
Valg 1:Fårikål 
Valg 2:Rømmegrøt m/pinne 
Tilbehør: Sjokoladepudding m/vaniljemousse 

Fredag 30/9 
Valg 1:Fiskegrateng m/smeltet marg.
Valg 2:Kyllinggryte Tilbehør:Råkost av Rødbeter & kålrot, brokkoli, fruktskål

Lørdag 1/10 
Ertesuppe m/røkte pølser
Pannekaker m/blåbær, bacon

Søndag 2/10 
Salt Kjøtt & vossakorv, kålrotstappe
Skogsbærkompott m/fløtemelk

Mandag 3/10 
Valg 1:Marinerte kyllinglår
Valg 2:Lapskaus, tyttebærsylt
Tilbehør:Grønn salat m/sitrondressing, helgrynssaftsuppe

Tirsdag 4/10 
Valg 1:Klubb m/duppe
Valg 2:Pannekaker m/blåbær
Tilbehør: bacon, frukskål 

Onsdag 5/10 
Valg 1:Seibiff m/løksjy
Valg 2:Lapskaus, tyttebær
Tilbehør:Råkost av gulrot, rødbeter & solsikkefrø, 
Stekt banan m/vaniljekrem 

Torsdag 6/10 
Valg 1:Herregårdstek
Valg 2:Oksekarbonader
Tilbehør: fløtesaus,rosenkål & gulrot, Stekte poteter, 
hjemmelaget karamellpudding

Fredag 7/10 
Valg 1:Dampet torskefilet
Valg 2:Fylt kjøttrulladeTilbehør:Paprikasaus, brekkbønner & gulrot, 
skogsbæryoghurt

Lørdag 8/10 Risgrøt m/pinne, frisk frukt

Søndag 9/10 Lammefrikassegulrot & rosenkål, Sviskekompott m/fløtemelk

Mandag 10/10 
Valg 1:Rømmesurret torsk 
Valg 2:Skinke & makaronigrateng 
Tilbehør:brokkoli &babygulrøtter, risnøtter m /melk & syltetøy

Tirsdag 11/10 
Valg 1:svinewook
Valg 2:Kjøttsuppe 
Tilbehør: ris, Cottage cheese krem m/aprikossaus

Onsdag 12/10 
Valg 1:Hjemmelagede fiskekaker(RETT FRA STEKEPANNA)
Valg 2:lapskaus,tyttebær
Tilbehør:Brun saus, rødbeter & kålstuing, surmelksuppe

Torsdag 13/10 
Valg 1:Småsteik
Valg 2:Pannekaker m/blåbær,bacon
Tilbehør: tyttebær, brokkoli & gulrot, frukskål 

Fredag 14/10 
Valg 1:Bolognaise(gryterett)
Valg 2:OstesteakletsTilbehør:Grønn salatm/tyttebærdressing, ris, 
Polentapudding m/rød saus

Lørdag 15/10 Risgrøt m/pinne
Frisk frukt

Søndag 16/10 
Dampet laksefilet m/eggsmør, Agurksalat & gulrot
Riskrem m/bærsaus

Mandag 17/10 
Valg 1: OKSEKARBONADER
VALG 2:SEIKARBONADER 
TILBEHØR:BRUN SAUS, KÅLSTUING & gulrot, tyttebærsyltetøy
Bakte epler m/vaniljemousse

Tirsdag 18/10 
Valg 1: Torsk duglere
Valg 2: Brun lapskaus, tyttebærsyltetøy
Tilbehør: gulrot, kålrot & brokkolikvast, Jordbærsuppe m/byggryn

Onsdag 19/10 
Valg 1:Fårikål 
Valg 2:Fiskeboller i hvit saus, rekerTilbehør:gulrot & brekkbønner, 
Yoghurt 

Torsdag 20/10 
Valg 1:Frikasse av svin
Valg 2:Kjøttkaker
Tilbehør: tyttebær, gulrot & brokkoli, 
skogsbær på geleseng m/vaniljesaus

Fredag 21/10 
Valg 1:Lasagne
Valg 2:Marinerte kyllinglår
Tilbehør: Grønn pastasalat m/oreganodressing, loff, fruktskål 

Lørdag 22/10 
Ertesuppe m/røkte pølser
Pannekaker m/blåbærsyltetøy
Bacon

Søndag 23/10 
Dampet Kveite m/Sandefjordsmør
Erter & gulrot, 
iskake

Mandag 24/10 
Valg 1:Rømmesurret sei 
Valg 2:Inneherredsodd
Tilbehør:Gulrot & brokkoli, Rabarbrasuppe

Tirsdag 25/10 
Valg 1:Bacon & bønnestuing
Valg 2:Pannekaker m/blåbær
Tilbehør: brokkoli, frukskål 

Onsdag 26/10 
Valg 1:Stekt torskefilet 
Valg 2:Oksekarbonader 
Tilbehør:Løksjy, Råkost av kålrot & rødbeter, brokkolikvast, 
skogsbærsuppe 

Torsdag 27/10 
Valg 1:Salt kjøtt & vossakorv, kålstappe
Valg 2:Rømmegrøt m/pinne 
Tilbehør: Appelsinfromasj m/sitronmelisse

Fredag 28/10 
Valg 1: Fiskeboller i hvit saus, reker
Valg 2: Brun lapskaus, tyttebær
Tilbehør: gulrot, kålrot & brokkoliYoghurt

Lørdag 29/10 Risgrøt m/pinne, frisk frukt

Søndag 30/10 Lammegryte, Rosenkål & babygulrøtter, tyttebær
Hermetiske pærer m/vaniljemousse

Mandag 31/10 
Valg 1:Dillmarinert laks
Valg 2:Grytemix 
Tilbehør: Grønn salat m/sitrondressing,babygulrøtter,appelsinsuppe

Tirsdag 1/11 
Valg 1: Røkt torsk 
Valg 2: fiskekaker i brun sausgulrotstuing & brokkoli
Skogsbærkrem m/sitronmelisse

Onsdag 2/11 
Valg 1:Saltkjøttsuppe
Valg 2:Ostesteaklets m/rømmedressing
Tilbehør: babygulrøtter & brokkoli, Rødgrøt m/fløtemelk

Torsdag 3/11 
Valg 1:Klubb m/duppe
Valg 2:Pannekaker m/blåbær
Tilbehør: bacon, frukskål 

Fredag 4/11 
Valg 1:Biff Stroganoff 
Valg 2:Stekt laks m/rømme
Tilbehør:salatmix m/ruccola, Sviskesuppe

Lørdag 5/11 Risgrøt m/pinne
Frisk frukt

Søndag 6/11 
Kalkunfilet m/fløtesaus, Waldorfsalat, brokkoli
Appelsinfromasj m/bærsaus.

Med forbehold om forandringer KjøkkensjefStig Tangstad